FC Groningen zet hoog in voor De Graafschap-transfer Poldervaart

Reacties

De Graafschap ziet in Adrie Poldervaart een belangrijke kandidaat om hoofdtrainer te worden. FC Groningen wil zijn assistent-trainer echter niet kwijt en zet daarom hoog in.

FC Groningen zet hoog in voor De Graafschap-transfer Poldervaart
© Pro Shots

De noorderlingen eisen een flinke transfersom van De Graafschap om Poldervaart over te nemen. De assistent-trainer van Danny Buijs, die sinds 2019 bij FC Groningen werkzaam is en heeft aangegeven dat hij graag naar Doetinchem wil vertrekken, heeft nog een eenjarig contract bij FC Groningen.

'De bal ligt bij De Graafschap', aldus technisch directeur Mark Jan Fledderus van FC Groningen, die bevestigt dat FC Groningen en De Graafschap momenteel ver uit elkaar liggen over de transfer van Poldervaart. 'Dat zij iemand benaderen die elders nog een contract heeft, is hun keuze. Wij willen Adrie niet kwijt, want we zijn hartstikke blij met hem. Dus als De Graafschap hem echt wil hebben, zullen ze ons een adequate compensatie moeten betalen.'

Daardoor dreigt de kans voor Poldervaart om weer op eigen benen te staan, wat hij graag wil, aan hem voorbij te gaan. Poldervaart was voor zijn tijd bij FC Groningen actief als hoofdtrainer van Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.