Danilo 'kan gevoel niet beschrijven' na eerste goal voor Rangers

Reacties

Danilo is in de wolken na zijn eerste treffer voor Rangers op Ibrox. De Braziliaan kopte de 2-0 binnen in de uiteindelijk ruime 4-0 overwinning op Livingston. De spits kon na afloop zijn geluk niet op nu hij van de nul af is bij zijn Schotse werkgever.

Danilo 'kan gevoel niet beschrijven' na eerste goal voor Rangers
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
4 - 0
Livingston
Livingston

'Het was een ongelooflijk gevoel, ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben, het is gewoon geweldig om te scoren voor deze prachtige club', zegt Danilo in gesprek met Rangers TV.

De Schotten herpakten zich in de competitie na de uitglijder van vorige week tegen Kilmarnock, toen met 1-0 werd verloren op Rugby Park. De recordkampioen won midweeks wel van Servette in de Champions League en ook in de competitie zijn nu dus de eerste punten binnen. Het vertrouwen bij de Braziliaan is in ieder geval groot.

'Het is nog vroeg, ik moet mezelf en mijn spel nog verbeteren om nog meer vertrouwen te krijgen, maar een doelpunt geeft je natuurlijk altijd een nog beter gevoel', gaat de spits, die afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Rangers maakte, verder. Naar eigen zeggen zit hij inmiddels op zijn plek in Glasgow.

'Sinds de eerste dag voel ik mij al thuis bij de club en de fans gaven mij ook een heel warm welkom. Er zijn nog steeds dingen die we kunnen verbeteren en het team is helemaal nieuw, maar we zullen elkaar beter leren kennen en aan elkaar wennen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.