Coronasoap bij Bayern krijgt na harde maatregel volgend hoofdstuk

Reacties

Het coronavirus blijft Bayern München in zijn greep houden. Zondag meldt de Duitse recordkampioen dat er opnieuw vier spelers in quarantaine moeten wegens contact met een besmet persoon.

Coronasoap bij Bayern krijgt na harde maatregel volgend hoofdstuk
© Pro Shots

Het gaat om Duits internationals Serge Gnabry (foto) en Jamal Musiala, de Kameroense spits Eric-Maxim Choupo-Moting en middenvelder Michaël Cuisance. Het is het volgende hoofdstuk in de coronasoap bij Bayern, dat vrijdag Joshua Kimmich ook al moest missen omdat hij in quarantaine zit. Niklas Süle en Josip Stanisic misten het duel met FC Augsburg na een positieve test.

Vooral de quarantaine van Kimmich zorgde voor ophef, omdat hij zich niet heeft laten vaccineren. Ook Gnabry, Musiala en Choupo-Moting hebben zich volgens Duitse media niet laten inenten, tot irritatie van Bayern. De clubleiding heeft na intern overleg besloten dat ongevaccineerde spelers geen salaris ontvangen als zij in quarantaine moeten.

Cuisance is volgens Bild wel volledig gevaccineerd en ontspringt de dans dus. Desondanks ontbreekt de Franse middenvelder net als zijn andere ploeggenoten komende dinsdag wel als Bayern in de Champions League op bezoek gaat bij Dinamo Kiev. Tot die tijd zal het laatste woord in de coronadiscussie nog niet zijn gezegd bij de club die FC Hollywood als bijnaam heeft.

Di 23 nov. 2021

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.