Kimmich moet na positieve test opnieuw in quarantaine

Reacties

Bayern München kan vrijdagavond geen beroep doen op Joshua Kimmich. De verdedigende middenvelder heeft contact gehad met iemand die besmet is met het coronavirus en moet derhalve zeven dagen in quarantaine.

Kimmich moet na positieve test opnieuw in quarantaine
© Pro Shots
FC Augsburg
FC Augsburg
2 - 1
Bayern München
Bayern München

Kimmich was net terug uit quarantaine nadat hij in contact was geweest met de positief geteste Niklas Süle. De 26-jarige Kimmich moest de training van donderdag echter alweer aan zich voorbij laten gaan.

'Dat was puur uit voorzorg. Hij had in zijn privé-omgeving contact gehad met iemand die het coronavirus mogelijk heeft opgelopen. Dat is nog niet bevestigd. We wachten nu op de uitslag van de PCR-test', zei trainer Julian Nagelsmann donderdag. Die uitslag is er nu: positief. Kimmich moet daarom terug in quarantaine.

Süle en Josip Stanisic zitten ook nog altijd in quarantaine en Nagelsmann kan vrijdag ook al niet beschikken over de geblesseerde Kingsley Coman. Voor Kimmich betekent de verplichte quarantaine hoe dan ook dat hij zowel het duel met Augsburg als de Champions League-wedstrijd tegen Dynamo Kiev moet missen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.