Conte hint naar vertrek bij Chelsea: 'Alles is mogelijk'

Reacties

Manager Antonio Conte sluit een vertrek bij Chelsea na dit seizoen niet uit. De Italiaanse oefenmeester heeft nog een contract tot medio 2019, maar houdt alle opties open.

Conte hint naar vertrek bij Chelsea: 'Alles is mogelijk'

'Alles is mogelijk', was het antwoord van Conte vrijdagmiddag toen hem op de persconferentie gevraagd werd naar zijn toekomst. 'Ik heb nog een contract voor een jaar. Ons werk is héél moeilijk. Er kan veel gebeuren', liet de ex-bondscoach van Italië weten.

Conte wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek bij Chelsea. Dit had de coach vrijdag ook zelf door. Hij haalde opnieuw het begin van het seizoen aan. 'Er is iets raars aan de hand, want na de wedstrijd tegen Burnley (de nederlaag op de eerste speeldag, red.) zei de pers dat een andere coach aangesteld moest worden. Ik denk dat hetzelfde bij andere clubs niet gebeurt', vertelde Conte stellig.

Of er aan het eind van dit seizoen écht een breuk komt, blijft nog ongewis. 'In deze ligt de beslissing bij de club', besloot de voormalig eindverantwoordelijke van Juventus. Paris Saint-Germain wordt genoemd als potentiële nieuwe werkgever van Conte.

Zaterdag speelt Chelsea in eigen huis tegen Leicester City. Het Premier League-duel begint om 16.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.