Concurrent van Mazraoui verklaart het afwijzen van Inter

Reacties

Benjamin Pavard wil Bayern München voorlopig trouw blijven. De 26-jarige Fransman zag een Italiaans avontuur in januari niet zitten en heeft nog eens benadrukt dat hij zich bij Der Rekordmeister niet naar de uitgang laat dirigeren.

Concurrent van Mazraoui verklaart het afwijzen van Inter
© Pro Shots

In januari ontstonden plotseling twijfels over de toekomst van Pavard in München. Niet in de laatste plaats doordat Bayern naar buiten trad met het nieuws dat er een aantrekkelijke aanbieding was voor de verdediger die in 2018 wereldkampioen werd met Les Bleus. Bovendien versterkte de kampioen van Duitsland zijn selectie met vleugelverdediger João Cancelo, nadat in de zomer met Noussair Mazraoui al een rechtsback was overgekomen van Ajax.

'Ik ben geen type dat halverwege een avontuur opgeeft. Ik wilde bij Bayern blijven', reageert Pavard bij Sport1 op de vraag waarom hij niet naar Internazionale is gegaan. 'Ik heb ook nooit gezegd dat ik wilde vertrekken hier. Ik besef heel goed dat ik bij een grote club zit. De werkomstandigheden zijn uitstekend en ik voel me hier erg op mijn gemak.'

De rechtsback die ook in het centrum van de verdediging uit de voeten kan, was bij Inter in beeld om de vervanger te worden van Milan Skriniar. Laatstgenoemde wil de Italiaanse grootmacht komende zomer transfervrij verlaten. Het is nog maar de vraag of Pavard in de zomer wel openstaat voor een vertrek. Mede door de fysieke problemen van Mazraoui heeft zes van de zeven Bundesliga-duels na de winterstop als basisspeler gespeeld.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2022/2023

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
34
21
8
5
92-38
+54
71
2
Borussia Dortmund
34
22
5
7
83-44
+39
71
3
RB Leipzig
34
20
6
8
64-41
+23
66
4
Union Berlin
34
18
8
8
51-38
+13
62
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.