Chelsea is Poule E van de Champions League ongeslagen geëindigd. De Londenaren hielden FC Krasnodar op Stamford Bridge in evenwicht. Bij Sevilla lieten Karim Rekik en Oussama Idrissi zich zien, maar was de hoofdrol voor Youssef En-Nesyri.

Chelsea
1 - 1
Krasnodar
Krasnodar

Krasnodar was al zeker van de derde plek, maar kwam toch brutaal op voorsprong tegen Chelsea. Remy Cabella opende in de 24ste minuut de score met een schot in de korte hoek. Het lukte de thuisploeg, met Tonny Vilhena in de basis, niet om die voorsprong vast te houden. Na een overtreding op Tammy Abraham kreeg Chelsea een penalty, die benut werd door Jorginho: 1-1.

Het B-team van manager Frank Lampard - jongeling Faustino Anjorin maakte zijn Champions League-debuut, voor Billy Gilmour was het pas zijn tweede optreden - kreeg nog wel kansen op een winnende treffer, maar die kwam er niet. Evengoed eindigt Chelsea de poulefase als koploper, dat was al bekend. Sevilla wordt tweede.

Rennes
Rennes
1 - 3
Sevilla
Sevilla

Ook bij Sevilla stonden er een aantal andere namen aan de aftrap. Zo kregen Rekik en Idrissi de kans om zich te laten zien in de Champions League. Het voormalige Eredivisie-duo was betrokken bij de openingstreffer van de gasten. Rekik, spelend als linskback, gaf de bal voor. Idrissi controleerde en legde terug op Jules Koundé, die hem knap binnenschoot.

Op slag van rust maakte En-Nesyri er 0-2 van met een prima kopbal. De Marokkaanse concurrent van Luuk de Jong sloeg tien minuten voor tijd voor de tweede keer toe na een steekpass van Óscar Rodríguez: 0-3. Voor En-Nesyri was het zijn zevende goal in zijn laatste negen duels. Georginio Rutter redde in de slotfase nog de eer voor Rennes met een rake penalty.