Commentator-imitator Götze & The Wolf of Old Trafford

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Commentator-imitator Götze & The Wolf of Old Trafford

• Het is exact één jaar geleden dat Duitsland zich tot wereldkampioen kroonde. Mario Götze maakte in de verlenging het enige doelpunt van de finale tegen Argentinië. De aanvallende middenvelder van Bayern München blikt op Instagram terug op zijn treffer met een bijna perfecte imitatie van de commentator.

Der muss heute sein! 365 Tage her 😂😂 #diemannschaft 🏆⚽️

Een video die is geplaatst door Mario Götze 🎲 (@gotzemario) op

'Ik denk dat ik maar zo'n oude Nokia 3310 ga nemen, zonder WhatsApp.'
• Nadat hij de overstap van NAC Breda naar Willem II had afgerond, werd Erik Falkenburg de hele nacht lastig gevallen door fans van zijn oude club. Echt moelijk doet de middenvelder er niet over. 'Het hoort er schijnbaar bij als je van Breda naar Tilburg gaat. Ik kreeg vervelende berichtjes en heel internet staat vol. Maar joh, ik neem een nieuw nummer en ik ga hier wonen.' (Omroep Brabant)

Ed Woodward kan niet meer stuk bij de Manchester United-fans. De vice-voorzitter haalde binnen enkele dagen Matteo Darmian, Morgan Schneiderlin én Bastian Schweinsteiger naar de club, waardoor hij nu door het leven gaat als de Wolf of Old Trafford.

Manchester United wil komend seizoen Chelsea van de troon stoten en bereidt zich voor op een onvergetelijk seizoen. Het filmpje ter promotie van de seizoensvoorbereiding is in ieder geval spectaculair.

Calvin Jong-A-Pin zal zijn rentree voor het Japanse Shimizu S-Pulse niet meer vergeten. Afgelopen zaterdag speelde de voormalige verdediger van FC Volendam, SC Heerenveen en Vitesse zijn eerste wedstrijd in de J-League na bijna een jaar te zijn uitgeschakeld met een knieblessure. Voor het thuisduel met Vissel Kobe waren de fans massaal uitgedost in het oranje; verder waren de Nederlandse vlag en een doek waarop nummer 4 stond, het rugnummer van Jong-A-Pin, meegenomen . De 0-5 nederlaag vormde een grote smet op de rentree, maar zelfs dat kon de blijdschap niet wegnemen. 'Amazing wat de fans voor me hebben gedaan, ik kan het nauwelijks geloven', aldus Jong-A-Pin.

Sebastian Giovinco verdient zijn geld tegenwoordig in de MLS bij Toronto FC. De kleine Italiaan had het op zijn heupen in de wedstrijd tegen David Villa en zijn New York City FC (4-4). De Spaanse collega-aanvaller kwam overigens twee keer tot scoren.

Duitsland kroonde zich precies een jaar geleden tot wereldkampioen. Die Mannschaft was dankzij Götze in de finale met 1-0 te sterk voor Argentinië. Kicker dook in het archief en publiceerde een fotoreportage van de succesvolle WK-campagne.  

'Mobieltjes bij het eten, ik wil ze niet meer zien. We gaan een paar goede doelen zoeken voor de boetes die daar op staan. Ik wil het gewoon niet hebben. Ik word ook strontziek van al die koptelefoons met ieder zijn eigen muziek. Iedereen leeft maar in zijn eigen wereld, maar ik ga voor het groepsgevoel.'
• ADO Den Haag-trainer Henk Fraser haalt in het Algemeen Dagblad uit naar de huidige generatie voetballers. Er moet meer gepraat worden, vindt Fraser.

'Iker verdient een betere club, zoals Barcelona.'
• De moeder van Iker Casillas (foto) kan het vertrek van haar zoon naar FC Porto maar moeilijk verkroppen. Volgens haar is die club van het niveau Segunda B, het derde niveau in Spanje. (El Mundo)

Vedran Corluka wilde tijdens de Russische Super Cup heel koeltjes blijven toen hij na afloop van het duel zijn penalty moest nemen. Het duel tussen Zenit Sint-Petersburg en zijn club Lokomotiv Moskou was in 1-1 geëindigd, waarna de Kroaat bij het elfmetertrappen de doorslag gaf vanaf de stip. In negatieve zin dan.

• Mocht Robin van Persie bij zijn nieuwe club Fenerbahçe de vrije trappen willen opeisen, dan heeft hij er een concurrent bij. Zijn voormalige ploeggenoot Nani bij Manchester United maakte de overstap naar Turkije een week eerder al en deed het volgende bij zijn debuut.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.