Beleid Van Gaal gewaardeerd, met de heli naar de bakker

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Beleid Van Gaal gewaardeerd, met de heli naar de bakker

'Darmian kan zich bij Manchester United enorm ontwikkelen, want hij is een goede speler. Ik denk dat hij de beste vleugelverdediger van Italië is.'
• De Italiaanse wereldkampioen Marco Materazzi (foto), tegenwoordig in India trainer van Chennaiyin FC, denkt dat Louis van Gaal met de aankoop van Matteo Darmian (Torino) een uitstekende keuze heeft gemaakt. (Goal.com)

• Atleet Usain Bolt is een fervent aanhanger van Manchester United. Ook de wereldkampioen sprint prijst het aankoopbeleid van Louis van Gaal, die ook Bastian Schweinsteiger naar Old Trafford haalde.

• Nadat Karim Rekik(i) een liedje over zichzelf had gezongen, is het nu de beurt aan Nacer Chadli. De Belg hemelt zichzelf op in een spotje van het spel Football Manager. Oh Nacer Nacer Chadli…

• Liever lui dan moe. Als je twaalf miljoen euro per jaar opstrijkt, kun je best wat extra geld spenderen aan comfort. De vrouw van Robert Lewandowski laat zich hier vervoeren per helikopter. De krant Bild weet ook waarheen. Gewoon even naar de bakker in het dorp verderop, omdat ze in hun Poolse woonplaats Stanclewo geen verse broodjes verkopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.