Clubpresident wil dat Zaïre-Emery de Gerrard van PSG wordt

Reacties

Warren Zaïre-Emery is dit seizoen definitief doorgebroken in het elftal van Paris Saint-Germain en dat terwijl hij over een paar maanden pas achttien wordt. PSG-president Nasser Al-Khelaïfi weet dat hij een pareltje in huis heeft.

Clubpresident wil dat Zaïre-Emery de Gerrard van PSG wordt
© Pro Shots

Als het aan Al-Khelaïfi ligt, blijft Zaïre-Emery zijn hele carrière in Parijs. 'Hij is een Parijzenaar, hij houdt van de club en wil hier lang blijven. Warren moet de Steven Gerrard van deze club worden, zijn hele leven hier doorbrengen. Hij staat op dit punt in zijn carrière dankzij de club, we hebben geen enkele twijfels over hem als persoon en als voetballer. Hij is een voorbeeld voor alle jonge spelers hier', aldus de beleidsbepaler in een interview met Le Parisien.

Zaïre-Emery kwam op achtjarige leeftijd terecht in de jeugdopleiding van PSG, vorig seizoen maakte hij zijn debuut en kwam hij met name als invaller tot 26 wedstrijden in de Ligue 1. Dit seizoen is hij een vaste kracht op het middenveld van coach Luis Enrique en is hij ook een onmisbare schakel in de Champions League gebleken. Zaïre-Emery ligt nog anderhalf jaar vast bij de club, maar gezien de woorden van Al-Khelaïfi gaan de onderhandelingen over een nieuw contract snel beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.