Mist Kane het EK? 'Zijn rug heeft het volledig begeven'

Reacties

Het is nog onzeker of Harry Kane op tijd hersteld is voor het EK. De spits van Engeland kampt met aanhoudende rugklachten.

Mist Kane het EK? 'Zijn rug heeft het volledig begeven'

Kane heeft München verlaten voor een bezoek aan een arts, weet Bild. Reden is dat zijn klachten de afgelopen tijd zijn verergerd. Het begon onschuldig, maar op bezoek bij Real Madrid twee weken geleden zat hij er helemaal doorheen.

'Het was borderline in Madrid', zei Bayern München-trainer Thomas Tuchel vrijdag op een persconferentie over Kane's blessure. 'We hebben injecties geprobeerd en andere behandelingen. Maar zijn rug heeft het volledig begeven. Het is alleen maar slechter geworden en hij kreeg er last van bij de kleinste, alledaagse bewegingen. Trainen is nu uitgesloten.'

Toch blijft Kane optimistisch dat hij fit is op 16 juni, aldus Bild. Dan wacht voor Engeland de eerste wedstrijd op het WK, tegen Servië.

Kane (30) vertrok vorig jaar na negentien jaar bij Tottenham Hotspur. Bij Bayern hoopte hij prijzen te pakken, maar dat lukte Der Rekordmeister voor het eerst in twaalf jaar niet. Kane werd topscorer van de Bundesliga met 36 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.