Clubman Zwinkels stelt pensioen veilig met bijzonder contract bij ADO

Reacties

Robert Zwinkels heeft een bijzonder nieuw contract getekend bij ADO Den Haag. De 34-jarige doelman ligt voor onbepaalde tijd vast bij de Eredivisie-club waarvan minimaal twee jaar als speler. Zwinkels' vorige verbintenis liep komende zomer af.

Clubman Zwinkels stelt pensioen veilig met bijzonder contract bij ADO

Zwinkels speelt al sinds de zomer van 2005 bij ADO. Daarvoor doorliep hij de jeugdopleiding van Ajax. Met ruim dertien dienstjaren is Zwinkels de langst dienende speler van de Eredivisie. Mede door blessures werd hij nooit de onbetwiste eerste keus onder de lat.

Tot nu, want Zwinkels miste dit seizoen nog geen wedstrijd van ADO. Trainer Fons Groenendijk heeft na het vertrek van de Litouwse keeper Ernestas Setkus het vertrouwen in Zwinkels uitgesproken. Afgelopen donderdag versloeg Zwinkels met ADO nog Vitesse (1-0).

Eerder gaf Zwinkels in een uitgebreid interview in VI en op VI PRO al aan open te staan voor een contractverlenging. 'Ik heb een bijzonder gevoel bij ADO, een emotionele binding. Ik loop hier bijna de helft van mijn leven rond en heb het naar mijn zin.'

Samenvatting: ADO Den Haag - Vitesse
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.