Club Brugge volgende slachtoffer Utrecht in Belgische serie

Reacties

FC Utrecht heeft het vijfde oefenduel met een Belgische club omgezet in een overwinning. Kampioen Club Brugge moest er dinsdag aan geloven.

Club Brugge volgende slachtoffer Utrecht in Belgische serie
© Pro Shots

Club Brugge trad dinsdag aan met Bas Dost en Noa Lang en zonder Ruud Vormer, die zich vanwege een coronabesmetting van zijn dochtertje uit voorzorg niet laat zien in de buurt van zijn teamgenoten. Om alle risico's uit te sluiten traint de middenvelder voorlopig voor zichzelf.

FC Utrecht, dat eerder oefende tegen KV Mechelen, Antwerp FC, AA Gent en Anderlecht, zocht dinsdag na 45 minuten met een voorsprong de kleedkamer op. Remco Balk tekende op aangeven van Quinten Timber voor de openingstreffer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vroeg in de tweede helft kwam Brugge langszij. Mats Rits tikte binnen nadat doelman Fabian De Keijzer een schot niet afdoende had gekeerd. Na de nodige wijzigingen aan beide kanten kantelde het oefenduel in het voordeel van FC Utrecht.

Dankzij invallers Djevencio van der Kust en Anastasios Douvikas liepen de Domstedelingen naar 1-3. Na de aansluitingstreffer van Lynnt Audoor tekende verse kracht Simon Gustafson voor de eindstand; 2-4.

Voor Club Brugge was het oefenduel de generale repetitie voor het Supercup-duel met RC Genk. De kampioen staat zaterdag in het Jan Breydel Stadion tegenover de bekerwinnaar. FC Utrecht vervolgt de Belgische serie tegen Beerschot en Zulte-Waregem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.