Club Brugge staat zoektocht naar nieuwe hoofdtrainer te wachten

Reacties

Alles wijst erop dat Ruud Vormer, Bas Dost en Noa Lang een nieuwe trainer gaan krijgen bij Club Brugge. Philippe Clement heeft van de Belgische kampioen toestemming gekregen om te onderhandelen met AS Monaco, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Club Brugge staat zoektocht naar nieuwe hoofdtrainer te wachten
© Pro Shots

Monaco moet officieel nog afscheid nemen van Niko Kovac, maar wacht met het ontslag tot er duidelijkheid is over wie de Kroaat zal gaan opvolgen. De werkgever van Myron Boadu heeft zijn pijlen gericht op Clement, die vrijdagmiddag met zijn beoogde nieuwe club in gesprek gaat. Als het tot een akkoord komt, zal Club Brugge op zoek moeten naar een nieuwe coach.

Clement staat sinds de zomer van 2019 voor de groep bij Club Brugge en werd twee keer kampioen van België. Dit seizoen verloopt echter niet zoals gewenst en Club Brugge staat na 21 speelronden zeven punten achter op de verrassende koploper Union Sint-Gillis. De ploeg eindigde als laatste in een zware Champions League-groep en is daardoor al uitgespeeld in Europa.

Een vertrek van Clement zou weleens goed nieuws kunnen betekenen voor Vormer. Hij is weliswaar de aanvoerder van Club Brugge, maar komt niet meer iedere week aan spelen toe. Vormer is daar erg ontevreden over en heeft dat ook al een aantal keer uitgesproken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.