CL Quiz: de vorige confrontatie tussen Ajax en Juventus

Reacties

Ajax en Juventus staan woensdag voor het eerst in vijftien jaar weer tegenover elkaar in de Champions League als ze de heenwedstrijd van de kwartfinale spelen. Reden voor een quiz over de vorige confrontatie in het miljardenbal.

CL Quiz: de vorige confrontatie tussen Ajax en Juventus

Die stamt uit het seizoen 2004/05, toen de Amsterdammers tijdens de loting voor de groepsfase werden gekoppeld aan de verliezend finalist van 2003. De ploeg van toenmalig trainer Ronald Koeman verloor zowel in De Arena als in Turijn met 1-0 en zou als derde eindigen in de poule, waarin verder ook Bayern München zat.

Welke spelers begin deze eeuw meededen aan beide kanten, is het onderwerp van deze quiz. Als hints geven we behalve de positie ook het rugnummer en de nationaliteit weg. Bij Ajax maken we alleen onderscheid in Nederlanders en buitenlanders, bij Juventus is het land ook daadwerkelijk genoemd. Veel plezier!

Uitleg bij de quiz: spelers met een sterretje scoorden, spelers met een pijltje vielen in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.