City-spelers bespotten Man Utd na zoveelste zege: 'Park the bus'

Reacties

Het conflict tussen Manchester City en Manchester United heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. Na de 4-1 zege op Tottenham Hotspur zijn beelden gedeeld waarop te zien is dat in de kleedkamer van de Premier League-koploper de spot wordt gedreven met de speelstijl van José Mourinho.

City-spelers bespotten Man Utd na zoveelste zege: 'Park the bus'

De beelden werden op Instagram gedeeld door iemand uit de directe omgeving van Benjamin Mendy. Te zien is dat de geblesseerde linksback filmt op het moment dat het sinds vorige week onder de City-supporters populaire lied wordt ingezet: Park the bus, park the bus Man United.'

Een week eerder klonk dat lied al massaal uit het uitvak op Old Trafford, na de 1-2 zege van City bij de stadgenoot.

Na de stadsderby ging het in de catacomben mis. Daar kwam het tot een confrontatie tussen spelers en stafleden van United en City. Mourinho klaagde over de manier waarop The Citizens de overwinning vierde en sprak enkele dagen later op zijn persconferentie over 'een verschil in gedrag en opvoeding'. Volgens City-manager Pep Guardiola was er niets mis met de manier waarop zijn spelers zich hebben gedragen direct na de topper. Zijn assistent Mikel Arteta liep bij het opstootje een hoofdwond op.

Door de zege op Tottenham is de reeks overwinning van City inmiddels uitgebreid naar zestien winstpartijen. Het Everton van de inmiddels ontslagen Ronald Koeman was op 21 augustus het laatste elftal dat de lijstaanvoerder van winnen hield in de competitie. In de Premier League heeft de ploeg van Guardiola al een voorsprong van veertien punten. United kan dat gat terugbrengen tot elf punten door zondagmiddag de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion te winnen.

'Guardiola heeft van een goede De Bruyne een waanzinnige De Bruyne gemaakt'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.