Cirkel rond: Mount imiteerde Ronaldo al op jonge leeftijd

Reacties

Mason Mount keek van jongs af aan al aandachtig naar de traptechniek van Cristiano Ronaldo. Woensdag trad hij in de voetsporen van zijn idool.

Cirkel rond: Mount imiteerde Ronaldo al op jonge leeftijd
© Chelsea FC
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mount, die voor zo'n 65 miljoen euro overkomt van Chelsea, gaat namelijk met rugnummer 7 spelen bij Manchester United. Het iconische rugnummer van Cristiano Ronaldo op Old Trafford.

Uit oude video van Mount als Chelsea-pupil blijkt Mount als kind al Ronaldo te imiteren. 'Ik probeer mijn vrije trappen te baseren op Ronaldo', zegt de inmiddels 24-jarige Mount in de video. 'De bal raken bij het ventiel en dan gaat hij erin.' En zo geschiedde in de video. Binnenkort te zien in Manchester?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.