Cincinnati nog niet concreet voor Stam ondanks naderende competitiestart

Reacties

Hoewel Jaap Stam inderdaad op het lijstje staat van FC Cincinnati, is van een concrete toenadering nog geen sprake geweest. Ondertussen komt de competitiestart dichterbij voor de club van algemeen directeur Gerard Nijkamp.

Cincinnati nog niet concreet voor Stam ondanks naderende competitiestart
© Pro Shots

Sinds zijn vertrek bij Feyenoord zit Stam zonder club. De voormalige verdediger werkte bij PEC Zwolle samen met Nijkamp als directeur, dus dat hij op de lijst van de bestuurder staat is niet vreemd. Hij is ook niet de enige kandidaat.

Bij de Eastern Conference-hekkensluiter van vorig seizoen is het een week voor de competitiestart tegen New York Red Bulls onrustig. Ron Jans vertrok na een inmiddels veelbesproken incident. Yoann Damet neemt daardoor voorlopig de honneurs waar als interim-coach.

Stam was voor zijn tijd bij Feyenoord trainer bij de beloften van Ajax, Reading en dus PEC Zwolle. Hij liet in het verleden al eens doorschemeren vanwege de sportbeleving graag in Amerika te willen werken. Zover is het dus nog niet.

Cincinnati presenteerde onlangs wel Siem de Jong als aanwinst. Daarvoor werd ook Jürgen Locadia al naar het zuidwesten van de staat Ohio gehaald. Maikel van der Werff was er al actief.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Cincinnati
Meer over Cincinnati
Meer S. de Jong
Meer over S. de Jong
Meer J. Locadia
Meer over J. Locadia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.