Slot matcht met Liverpool: 'Feyenoord en Liverpool dezelfde type clubs'

Reacties

Analytici Frank de Boer en Siem de Jong zien de potentiële stap van Arne Slot naar Liverpool wel zitten. Het duo schoof dinsdagavond aan bij Viaplay voor de Premier League-wedstrijd tussen Arsenal en Chelsea, maar het onderwerp Slot kon natuurlijk niet ontbreken.

Slot matcht met Liverpool: 'Feyenoord en Liverpool dezelfde type clubs'
© Pro Shots

Maandag kwam naar buiten dat Feyenoord-trainer Slot in beeld is om Jürgen Klopp op te volgen, tegenover VI bevestigde directeur Dennis te Kloese dat Liverpool zich nog niet officieel gemeld heeft in De Kuip.

Pieter Zwart legt uit waarom het niet vreemd is dat de naam van Slot wordt genoemd

Toch werd er al gesproken over het potentiële Premier League-avontuur van de Feyenoord-coach. De Boer, zelf kort actief bij Crystal Palace: 'Dat zou fantastisch zijn voor het Nederlandse trainersgilde en ook voor Slot zelf natuurlijk. Hij heeft het hartstikke goed gedaan. Hij heeft laten zien dat hij een team kan smeden. Dat is bij veel mensen opgevallen.'

De Jong, in het verleden uitkomend voor Newcastle United: 'Feyenoord en Liverpool vind ik dezelfde type clubs. Feyenoord is een beetje het Liverpool van Nederland en Liverpool het Feyenoord van Engeland. Het zou een heel mooie stap zijn. Hopelijk blijft Ten Hag zitten bij Manchester United, dat je dan twee Nederlandse trainers tegen elkaar krijgt.'

Bekijk hieronder het fragment met De Boer en De Jong

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.