Feyenoord hoorde nog niets van Liverpool

Reacties

Dat Arne Slot in beeld is om bij Liverpool de opvolger te worden van Jürgen Klopp, kwam maandag naar buiten, toen de bookmakers hem bombardeerden tot favoriet voor de job. De belangstelling van The Reds is bij Slot en zijn management wel bekend, maar nog niet bij Feyenoord. Liverpool moet zich nog officieel melden in De Kuip. 'We wachten het af', zegt algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese.

Feyenoord hoorde nog niets van Liverpool
© Pro Shots

Zodra dit gebeurt, zal Feyenoord schermen met het doorlopende contract van de succestrainer. In feite kan de club vragen wat het wil. Slot vertelde eerder te hopen op begrip, mocht zich een absolute topclub melden. Zo ver is het dus nog niet.

Wel is duidelijk dat Slot er internationaal goed op staat. Er is vanuit de Premier League meer belangstelling. Het is de verwachting dat er een aantal plaatsen vrij zullen komen bij grote clubs. Wat gebeurt er met Erik ten Hag en Manchester United? Gaat Chelsea verder met Mauricio Pochettino? Ziet Slot Newcastle United als een topclub? Ook in Duitsland zoeken clubs naar trainers, zoals Bayern München, maar daar schijnt Roberto De Zerbi de topkandidaat. Brighton & Hove Albion dan? Die club wilde vorig seizoen al een gesprek met Slot ter kennismaking. Ook Crystal Palace had belangstelling, maar kreeg nee te horen. Net zoals Leeds United.

Wel sprak de coach toen met Chelsea en blies hij zelf een transfer naar Tottenham Hotspur af. Het ligt in de lijn der verwachting dat hij niet naar clubs zal gaan van een lager kaliber. Liverpool past dus in het profiel en Slot in dat van Liverpool.'

Op VI PRO schetsen we meer details over de zoektocht van Liverpool naar een nieuwe manager.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.