Cillessen baalt: nét geen heldenmoment na redding op strafschop

Reacties

Jasper Cillessen heeft een strafschop gestopt in de clash met Levante, maar kon een luttele tel later een tegentreffer niet voorkomen. De goalie heeft het zwaar met Valencia in de stadsderby.

Cillessen baalt: nét geen heldenmoment na redding op strafschop
© Pro Shots
Levante
Levante
3 - 4
Valencia
Valencia

De bal ging in de twintigste minuut op de stip voor de thuisploeg. Cillessen kwam oog in oog te staan met José Campaña, die vanaf elf meter voor een schot in de linkerhoek koos. De Oranje-international schatte dat goed in en bracht redding. In de rebound werd Cillessen echter alsnog geklopt door de Spaanse middenvelder (1-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Cillessen staat niet bepaald bekend als penaltykiller, al stopte hij in Spanje wel regelmatig een strafschop. Bij zijn vorige redding vanaf elf meter had de 32-jarige doelman ook al de pech dat hij enkele seconden later geklopt werd. Op 2 mei van dit jaar was het Lionel Messi die namens Barcelona eerst miste en in tweede instantie alsnog toesloeg.

Drie minuten na de 1-0 incasseerde Valencia een volgende tik. Aanvaller Roger Marti verdubbelde de marge voor Levante.

Bekijk hier al onze video's
Meer Valencia
Meer over Valencia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.