Chery uitblinker bij QPR, Wildschut draagt bij aan punt Wigan

Reacties

Tjaronn Chery heeft een hoofdrol vervuld namens Queens Park Rangers. Na een goal en een assist tegen Brentford (3-0) kreeg hij zelfs een publiekswissel van manager Jerrel Hasselbaink.

Chery uitblinker bij QPR, Wildschut draagt bij aan punt Wigan

Dankzij de derde thuiszege op rij is QPR gestegen naar de elfde plaats in het Championship. En ook Chery gaat het na een mindere periode weer voor de wind in Londen, in de laatste vier thuiswedstrijden kwam de voormalige spelverdeler van FC Groningen immers tot scoren.

De achterstand op Lex Immers, die met Cardiff City van Ipswich Town won (1-0) blijft acht punten. Sheffield Wednesday (Glenn Loovens) bezet na een 3-0 zege bij Nottingham Forest met nog een punt meer de zesde plaats, die aan het eind van het seizoen recht geeft op play-offs.

Een niveau lager was er een hoofdrol voor Yanic Wildschut, maar zijn goal (0-1) en bijdrage aan een tweede treffer van Wigan Athletic (1-2) waren niet voldoende om de volle buit mee te nemen bij hekkensluiter Colchester United (3-3). Wigan blijft met 66 punten wel tweede in de League One, ver achter Hasselbainks oude club Burton Albion (71 punten).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.