Chelsea-thuisblijvers Ziyech en 'Auba' laten van zich horen op Instagram

Reacties

Terwijl Chelsea zich in de Verenigde Staten voorbereidt op een nieuw Premier League-seizoen zijn Hakim Ziyech en Pierre-Emerick Aubameyang achtergebleven in Londen. Het tweetal, dat aast op een transfer, liet zich even zien op Instagram.

Chelsea-thuisblijvers Ziyech en 'Auba' laten van zich horen op Instagram
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Chelsea-manager Mauricio Pochettino liet Ziyech en Aubameyang buiten de selectie voor de oefentrip naar de Verenigde Staten, waar The Blues tegen Brighton & Hove Albion, Newcastle United, Fulham en Borussia Dortmund spelen. Het tweetal is op weg naar de uitgang in Londen.

Ziyech ziet zijn situatie nog van de zonnige kant in en schreef bij een foto met Aubameyang en Armando Broja (ex-Vitesse) in een trainingsruimte bij Chelsea: 'We keep smiling baby.' Ziyech leek tot voor kort op weg naar Saoedi-Arabië, maar een transfer naar Al Nassr ketste uiteindelijk toch af. Aubameyang is naar verluidt op weg naar Olympique Marseille.

De 34-jarige spits uit Gabon kwam vorig jaar zomer over van Barcelona, maar speelde uiteindelijk geen rol van betekenis bij Chelsea. Ziyech is door de ware exodus op Stamford Bridge inmiddels een van de langst dienende spelers in de huidige selectie van de Londense club. Maar ook zijn dienstverband lijkt deze zomer dus te gaan eindigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.