Chelsea sluit clublegende Terry opnieuw in de armen

Reacties

Enkele maanden na zijn vertrek is John Terry (42) toch weer terug bij Chelsea. De voormalige topverdediger gaat aan de slag in een rol in de academie van The Blues.

Chelsea sluit clublegende Terry opnieuw in de armen
© Pro Shots

Terry sloot in de jaren negentig als vijftienjarig jochie aan in de opleiding van Chelsea. Daar zou hij uitgroeien tot absolute clublegende. Als aanvoerder groeide hij met de club mee naar grote hoogten. Terry speelde ruim zevenhonderd officiële duels en veroverde zeventien prijzen met Chelsea.

Om nog een jaar aan spelen toe te komen, vertrok Terry in 2017 naar Aston Villa. Na één seizoen in de achterhoede, kon hij direct aan de slag als assistent-trainer van Dean Smith op Villa Park. Na het vertrek van Smith keerde Terry in januari 2022 terug bij Chelsea om in de opleiding aan de slag te gaan.

Toen Smith in april werd aangesteld als interim-trainer van Leicester City, ging Terry toch weer met hem mee. Aangezien Smith geen vaste aanstelling kreeg bij het gedegradeerde Leicester, zat ook Terry weer zonder job. Hij keert nu opnieuw terug bij Chelsea. Wat zijn rol precies wordt, is nog niet duidelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.