Chadli uit eten met WBA-coach, Zidane junior imiteert vader

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Chadli uit eten met WBA-coach, Zidane junior imiteert vader

• Als u binnenkort een uitspanning in de nabijheid van Birmingham bezoekt, kunt u ze misschien zien zitten: Tony Pulis en Nacer Chadli. De Belg van West Bromwich Albion is zijn manager een etentje verschuldigd nadat hij weer werd geselecteerd voor het Belgisch elftal. 'Toen we hem contracteerden, was hij helemaal uit beeld bij De Rode Duivels', zegt Pulis in The Birmingham Mail. 'Ik vertelde hem dat hij snel terug zou keren in de nationale ploeg en dat hij me dan moest trakteren op een diner. Die rekening staat dus open.'

'De Premier League is een zware competitie, maar wij hebben gewoon te goede spelers om te degraderen. We moeten gewoon zo snel mogelijk punten veroveren.'
Leroy Fer is ervan overtuigd dat Swansea City de gevarenzone in de Premier League snel verlaat. De Welshe club staat momenteel slechts negentiende en verving manager Francesco Guidolin al voor Bob Bradley. (BBC)

• Prachtig. Enzo Zidane imiteerde dit weekeinde een van de iconische goals van zijn vader. De toch al 21-jarige middenvelder trof namens de beloften van Real Madrid doel met een 'uit de kluiten gewassen Panenka', precies zoals senior deed tijdens de WK-finale van 2006 tussen Frankrijk en Italië.

'Ik was voor de eerste keer in mijn carrière virtueel ontslagen.'
• Waasland-Beveren won zaterdag met 4-2 van AS Eupen, maar toen de club nog tegen een achterstand aankeek was trainer Stijn Vreven bang voor een ontslag. 'Bij die 1-2 van Eupen dacht ik één seconde dat het gedaan was.' (Sporza)

• Zaterdag pikte Cristiano Ronaldo zijn doelpuntje mee tijdens de 6-1 overwinning van Real Madrid op bezoek bij Real Betis. Op zijn vrije dag zondag maakte de Portugees een ritje in een van zijn bolides.

Bom dia 👍

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

'Dybala kan het niveau halen van Lewandowski en Totti.'
• In het verleden speelde Mehdi Benatia bij AS Roma en Bayern München samen met respectievelijk Francesco Totti en Robert Lewandowski, maar ook bij Juventus heeft hij een heel erg goede ploeggenoot: Paulo Dybala. De 22-jarige spits van Juventus was zaterdag met twee doelpunten verantwoordelijk voor de 2-1 thuiszege op Udinese. 'Hij kan een topspeler worden, hij is nog erg jong', aldus Benatia. (Sky Italia)

• Na twee dochters is er een zoon in aantocht voor Cesc Fàbregas. De Spaanse middenvelder van Chelsea laat op Twitter vol trots weten dat zijn vriendin Daniella Semaan opnieuw zwanger is.

'Ik weet dat wat Mourinho beslist het beste is voor mij persoonlijk en voor het team.'
• Dit seizoen krijgt Anthony Martial zelden een kans als spits, maar daar heeft de speler van Manchester United weinig problemen mee. De Fransman wil zoveel mogelijk minuten maken en waar manager Jos;e Mourinho hem dan posteert, is niet van belang. 'Zolang ik aan mag vallen, ben ik blij.' (Daily Mirror)

Jan Vertonghen is Johan Cruijff nog altijd dankbaar voor de goede raad die hij kreeg.

• Frank de Boer zal als trainer van Internazionale dolblij zijn dat Maxi López in het verleden een bijzonder aanbod van de Siciliaanse maffia heeft afgeslagen. Nadat de vrouw van López een relatie begon met Mauro Icardi, nu spelend voor Inter, wilden de maffiosi wel waar nemen. 'Wil je dat wij zijn benen breken? Wil je dat hij nooit meer kan voetballen?', zou volgens de Italiaanse journalist Carlos Monti aan López gevraagd zijn, maar die sloeg het aanbod af.

• Frank Rijkaard liet Lionel Messi op 16 oktober 2004, vandaag twaalf jaar geleden, debuteren in de hoofdmacht van Barcelona. En de rest is geschiedenis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.