Celtic haalt in 'Old Firm' genadeloos uit tegen Rangers

De laatste vier thuiswedstrijden tegen Glasgow Rangers wist Celtic niet te winnen. Zondag speelde het wel overtuigend en verstevigde het de koppositie na een 3-0 overwinning. The Bhoys staan acht punten voor op eeuwige rivaal Rangers. De Rangers hebben echter wel twee wedstrijden minder gespeeld.

Met een 2-0 voorsprong ging Celtic de rust in. Gary Hooper zorgde voor beide doelpunten voor de thuisploeg. Bij zijn tweede doelpunt, met Emilio Izaguirre aan de basis, hoefde de Engelsman de bal alleen een tik te geven.

The Old Firm kende minder strijd dan normaal. Celtic had dan ook weinig moeite met The Gers. In de tweede helft bracht Kris Commons Rangers de nekslag toe. Celtic, waar Glenn Loovens niet tot de wedstrijdselectie behoorde, neemt met de overwinning een voorschot op de titel. Foto: VI Images