Cavani reageert op schorsing: 'Wilde liefde tonen'

Reacties

Edinson Cavani is het niet eens met zijn schorsing voor drie duels wegens een Instagram-post waarin hij de woorden 'gracias negrito' gebruikte.

Cavani reageert op schorsing: 'Wilde liefde tonen'
© Pro Shots

De FA meldde donderdag in een korte verklaring dat het taalgebruik van de Manchester United-spits 'beledigend is en het voetbal in diskrediet kan brengen'. In een later stadium zal de volledige motivatie worden gedeeld.

In een reactie op Twitter zegt Cavani dat hij niemand wilde beledigen. 'Ik accepteer de sanctie. In de wetenschap dat ik niet op de hoogte ben van de Engelse taalgewoonten ben ik het echter niet eens met het standpunt', schrijft de aanvaller. 'Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die zich beledigd voelde door wat ik bedoelde als het tonen van liefde jegens een vriend.'

Verder benadrukt de 33-jarige Uruguayaan dat hij een schoon geweten heeft en dat hij dankbaar is voor de vele steun en blijken van medeleven die hij krijgt. Manchester United moet het nu tegen Aston Villa (Premier League), Manchester City (Carabao Cup) en Watford (FA Cup) stellen zonder de ex-spits van onder meer Paris Saint-Germain.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer E. Cavani
Meer over E. Cavani
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.