Cavani schittert op 37-jarige leeftijd met omhaal bij Boca Juniors

Reacties

Edinson Cavani heeft in de nacht van zaterdag op zondag laten zien het voetballen nog altijd niet verleerd te zijn. De inmiddels 37-jarige Uruguayaan wees Boca Juniors de weg tegen Central Norte met twee goals, waarvan één met een fraaie omhaal.

Cavani schittert op 37-jarige leeftijd met omhaal bij Boca Juniors
© Screenshot TyC Sports

Sinds zijn vertrek bij Valencia afgelopen zomer is Cavani niet meer op de Europese velden te bewonderen. In het shirt van Boca Juniors laat hij echter nog regelmatig mooie dingen zien. Bijvoorbeeld in de bekerwedstrijd tegen Central Norte. Binnen twintig minuten opende de spits de score en in de tweede helft maakte hij op geniale wijze ook de 2-0.

Cavani ontving een voorzet vanaf rechts en werkte de bal met een omhaal in de goal. Voor Cavani was dat alweer zijn zesde goal in de laatste vijf wedstrijden voor Boca Juniors. Boca won het duel uiteindelijk met 3-0, doordat ook Miguel Merentiel een doelpuntje meepikte en stoot door naar de achtste finale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik ben heel blij, maar niet door mijn goals', vertelde Cavani na afloop aan de Argentijnse media. 'Ik ben blij om de resultaten van Boca. Dit is een geweldige groep met goede en nederige spelers. Het maakt niet uit wie de doelpunten maakt, maar het is vooral belangrijk dat Boca wint en de fans een goed gevoel geeft.'

Spelersprofiel

E. Cavani


Geboortedatum:
14 februari 1987
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Salto
Nationaliteit
Uruguay
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Boca Juniors
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.