Casillas laat na hartaanval van zich horen vanuit ziekenhuisbed

Reacties

Iker Casillas heeft de voetbalwereld gerustgesteld na zijn hartaanval van woensdag. De Spaanse doelman laat vanuit zijn ziekenhuisbed weten dat hij in orde is.

Casillas laat na hartaanval van zich horen vanuit ziekenhuisbed

Casillas werd tijdens de training van FC Porto onwel en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hij onderging ook direct een operatie. Zijn club maakte daarna bekend dat Casillas buiten levensgevaar verkeerde.

In de avonduren heeft Casillas via Twitter een foto van zichzelf geplaatst waarop te zien is dat hij in het ziekenhuis ligt. 'Alles is onder controle', schrijft hij bij de foto. 'We zijn ontzettend geschrokken, maar ik voel me sterk. Bedankt iedereen voor jullie berichten en medeleven', aldus Casillas.

Hoe het de komende tijd verder gaat met de 37-jarige doelman is nog onzeker. FC Porto heeft nog vier duels voor de boeg in het restant van dit seizoen, waarbij trainer Sérgio Conceição zich waarschijnlijk wendt tot één van de reservedoelmannen: Vaná of Fabiano.

Beide back-ups maakten dit seizoen uitsluitend minuten in de Taça da Liga, het tweede bekertoernooi van Portugal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.