Carragher prijst Van Dijk, Hazard kent zijn plek achter Messi

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Carragher prijst Van Dijk, Hazard kent zijn plek achter Messi

Dries Boussatta is op 22 december vader geworden van een kind met een bijzondere naam: Nouri Boussatta. De oud-international besloot zijn zoon te vernoemen naar Abdelhak Nouri, die afgelopen zomer als gevolg van een hartstilstand blijvend hersenletsel opliep. 'Mijn vrouw had de naam "Nouri" al eerder op ons lijstje gezet met voornamen', zegt Boussatta tegen het AD. 'Heel toevallig, maar mijn vrouw en ik belden daarover toen ik met mijn vader in Marokko was deze zomer. Precies een dag later gebeurde het ongeluk met Appie. Bizar. Toen wisten we gelijk: dat wordt de naam.'

• Liverpool-icoon Jamie Carragher is in zijn nopjes met de transfer van Virgil van Dijk naar The Reds. Op de vraag van een fan of Van Dijk beter is dan dat hij was, reageert Carra bevestigend: 'Hij is sterker in de lucht dan ik, sneller dan ik, kalmer dan ik en hij maakt geen eigen doelpunten!'

• Op de vraag van collega-analist en Manchester United-icoon Gary Neville, of Van Dijk het hoge transferbedrag (84,5 miljoen euro) waard is, reageerde Carragher ook gevat:

Paulo Dybala en Sami Khedira vermaakten zich vandaag wel op de training bij Juventus…

'Messi is de allerbeste ter wereld'
Eden Hazard is in zijn nopjes met de Champions League-loting van Chelsea. De Londenaren zijn gekoppeld aan Barcelona, waardoor Hazard tegen - voor hem - de beste speler van de wereld mag aantreden. 'Als voetballer wil je tegen de allerbesten spelen. Messi is de beste speler ter wereld', zei Hazard. Over zichzelf is de Belg overigens ook te spreken. 'Ik ben een van de beste, maar niet de beste', grapte Hazard. (Het Laatste Nieuws)

Barcelona heeft positiespel tot kunst verheven en dat is ook terug te zien op de rondo's tijdens de training... Kijk mee en geniet.

• Atlético Madrid-aanvaller Antoine Griezmann houdt van Amerikaanse sporten. Dat bleek onlangs uit een foto van zijn outfit voor een 90's-feestje en nu weer. De Fransman is 1,75 meter, al lijkt dat op de foto niet het geval te zijn... 

• Arsenal gaat net als Galatasaray Emmanuel Eboué helpen. De Ivoriaanse ex-speler van de Londenaren heeft geldproblemen en in navolging van de Turkse topclub willen de Londenaren ook een steentje bijdragen. Dit vertelde een woordvoerder van de Engelse club. Hoe Arsenal de Ivoriaan precies wil gaan ondersteunen, is nog onduidelijk. (Daily Mail)

'Zijn moeder kwam naar mij toe en zei dat zijn hele familie uit Amerika op Boxing Day bij de wedstrijd zou zijn. Ik vroeg of het een bevel van hem was om hem te stellen.'
Jürgen Klopp grapt over Trent-Alexander Arnold. De manager van Liverpool stelde het negentienjarige talent dinsdagavond op tegen Swansea City (5-0) en de jongeling was direct belangrijk met een treffer. Na afloop van het gewonnen duel vertelde de Duitse oefenmeester een ironisch verhaal tegenover Engelse media.

Ryan Babel is erg actief op sociale media. Soms is hij stellig in zijn uitspraken, soms iets minder. Dit blijkt maar weer uit een tweet die de Nederlands international woensdagochtend plaatste. 'Hm', schreef de aanvaller van Besiktas. Wat zou hij bedoelen? 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.