'Cardiff City zet vol in op spectaculaire komst Bale'

Reacties

Cardiff City onderneemt een serieuze poging om Gareth Bale terug naar Wales te halen. Volgens onder meer de BBC zijn de onderhandelingen met de transfervrije aanvaller in volle gang.

'Cardiff City zet vol in op spectaculaire komst Bale'

Het contract van Bale bij Real Madrid loopt deze zomer af en dus vertrekt de 32-jarige Welshman na negen jaar bij Los Blancos. Rond de interlands van Wales werd Bale volop gevraagd naar zijn toekomst en gaf hij aan dat hij vele aanbiedingen heeft binnengekregen. Eén van die opties lijkt Cardiff City te zijn.

De BBC schrijft dat alles op alles zet om Bale binnen te halen. Voorzitter Mehmet Dalman zou al ingevlogen zijn om de onderhandelingen te voeren over een terugkeer van Bale naar zijn geboorteplaats. Bale speelde overigens nooit voor Cardiff City, hij vertrok op tienjarige leeftijd al naar Southampton.

Eind mei tilde Bale nog de Champions League-trofee op, een week later lonkt een avontuur in het Championship. Al is de overgang zeker nog niet in kannen en kruiken. Zoals gezegd heeft de 32-jarige linkspoot meerdere aanbiedingen in beraad en is het voor Cardiff onmogelijk om zijn astronomische salaris uit Madrid de evenaren.

Bale lijkt wel bereid om salaris in te leveren en zou qua marketing een financiële boost kunnen geven aan Cardiff, de nummer achttien van het voorbije seizoen in het Championship. Duidelijk is dat Bale fit en in beeld wil blijven richting het WK, waarvoor Wales zich dankzij hem wist te plaatsen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.