Captain Fernandes moet Man Utd over woeste blauwe zee leiden

ADVERTORIAL – In de Premier League staat zondag het duel tussen Everton en Manchester United op het programma. De club van Erik ten Hag gaat op bezoek bij de terneergeslagen Toffees, die een filnke puntenstraf hebben moeten slikken. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview aandacht voor Bruno Fernandes.

Captain Fernandes moet Man Utd over woeste blauwe zee leiden
© Pro Shots
Everton
Everton
0 - 3
Manchester United
Manchester United

De competitie lag door de interlandbreak weliswaar stil, maar Everton heeft een loodzware week achter de rug. De club werd bekendgemaakt dat er tien punten in mindering zijn gebracht wegens het overtreden van regels omtrent winstgevendheid en duurzaamheid. Dat betekent dat de club van plek veertien naar negentien is gezakt.

Ook het sentiment rondom Manchester United is niet al te best. De club staat momenteel op plek zes in de Premier League en het is nog maar de vraag of overwintering in de Champions League nog bewerkstelligd kan worden. Ten Hag en zijn collega's zitten in een lastig parket, maar als het moeilijk wordt kijken ze in Manchester vaak naar één man.

Captain Bruno Fernandes is iemand die zijn ploeg nog weleens op sleeptouw kan nemen. De Portugese middenvelder is de meest productieve speler van The Mancunians en was in totaal bij vijf doelpunten betrokken. Drie keer scoorde Fernandes zelf, twee keer was hij de aangever.

Unibet speelt in op de grote waarde van Fernandes. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 5.25 beschikbaar gesteld voor wanneer Fernandes scoort en Manchester United wint. Deze odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap bij Unibet te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's