Cambuur-reserve Doodeman blaast carrière in KKD nieuw leven in

Reacties

Nick Doodeman zet zijn loopbaan voort in de Keuken Kampioen Divisie. Willem II neemt de 25-jarige vleugelspits over van SC Cambuur als alle plooien zijn glad gestreken.

Cambuur-reserve Doodeman blaast carrière in KKD nieuw leven in
© Pro Shots

Doodeman had in Leeuwarden nog een doorlopend contract, maar zijn uitzicht op speeltijd was danig geslonken. Vandaar dat Cambuur bereid is om mee te werken aan een vertrek.

Cambuur nam Doodeman anderhalf jaar geleden over van FC Volendam, waar hij zich had opgewerkt tot een van de assistkoningen van de Eerste Divisie. Het lukte de Noord-Hollander niet om die lijn in Leeuwarden door te trekken; verspreid over anderhalf jaar begon hij bij Cambuur slechts veertien keer in de basis.

Doodeman is de tweede speler die deze zomer van Leeuwarden naar Tilburg verhuist. Afgelopen week tekende verdediger Erik Schouten al voor drie jaar bij Willem II. Zijn contract bij Cambuur liep af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.