Heerenveen pikt Köhlert op bij degradant Willem II

Reacties

SC Heerenveen gaat zich versterken met Mats Köhlert. De 24-jarige aanvaller is transfervrij nadat zijn contract bij Willem II afliep. De Duitser verlaat de Tilburgse degradant na drie seizoenen en blijft dus in de Eredivisie actief.

Heerenveen pikt Köhlert op bij degradant Willem II
© Pro Shots

Voor Heerenveen is Köhlert een welkome aanvallende versterking. De Friese club ziet Siem de Jong en de gehuurde Sydney van Hooijdonk en Anthony Musaba vertrekken. Heerenveen hoopt nog op een langer verblijf van Van Hooijdonk, terwijl de van Manchester City gehuurde Filip Stevanovic waarschijnlijk terugkeert naar de Engelse club. Naast trainer Kees van Wonderen werd tot nu toe alleen doelman Andries Noppert vastgelegd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Willem II pikte Köhlert in de zomer van 2019 op bij Hamburger SV. De linksbuiten, die afgelopen seizoen ook een aantal keer als linksback werd opgesteld, was drie jaar lang een vaste waarde bij de Tilburgers. Hij kwam tot 98 wedstrijden, waarin hij negen keer scoorde en negen assists gaf.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.