Buijs bedankt voor FC Emmen en staat open voor ADO

Reacties

Danny Buijs hoopt zijn trainersloopbaan te kunnen vervolgen bij een Nederlandse club. Dat wordt echter niet FC Emmen: Buijs heeft aangegeven dat hij de klus op De Oude Meerdijk niet ziet zitten.

Buijs bedankt voor FC Emmen en staat open voor ADO
© Pro Shots

Buijs werd in oktober al na twaalf wedstrijden ontslagen bij KV Mechelen en zit sindsdien zonder club. In de winter zijn er een paar clubs geweest die Buijs hebben benaderd, maar de trainer heeft toen bewust besloten om even af te wachten. Nu kriebelt het weer bij hem.

Buijs was in beeld bij FC Emmen, dat op zoek is naar een opvolger voor de naar FC Groningen vertrekkende Dick Lukkien. 'Ik ben daar inderdaad op gesprek geweest', zei Buijs bij ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. 'Ik weet niet of ze mij wilden kiezen, maar ik heb in ieder geval aangegeven dat ik dat niet ga doen.'

Een andere club aan wie Buijs gelinkt wordt, is ADO Den Haag. Buijs heeft een verleden bij die club en weet dat Dick Advocaat er na dit seizoen mee stopt. Zo komt de baan vrij in het Bingoal Stadion.

'Ik ga op voorhand geen "nee" zeggen, want ADO is speciaal voor mij', reageerde Buijs op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in de erfenis van Advocaat. 'Ik heb daar een paar jaar gespeeld en een geweldige tijd gehad. Maar ik weet niet wat zij gaan doen richting het nieuwe jaar.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.