Bruma geeft jawoord aan PSV

Reacties

PSV zal binnen afzienbare tijd de Portugese aanvaller Bruma aantrekken. De 24-jarige buitenspeler heeft zijn jawoord gegegeven aan de Eindhovenaren.

Bruma geeft jawoord aan PSV

De zevenvoudig Portugees international voegde zich op jonge leeftijd bij Sporting Portugal en koos in 2013 voor een transfer naar Galatasaray. Na vier seizoenen verliet hij de Turken voor RB Leipzig, maar in Duitsland slaagde hij er niet in onomstreden te worden in de voorhoede.

In Eindhoven wil Bruma zichzelf herpakken na een matig seizoen. Zijn komst naar het Philips Stadion kondigde zich enkele dagen geleden al aan. PSV toonde in het verleden al belangstelling voor Armindo Tué Na Bangna, zoals de aanvaller voluit heet, maar greep toen mis. Nu heeft zich opnieuw de kans voorgedaan Bruma te halen en slaagt de club wel in zijn missie.

Trainer Mark van Bommel verzekert zich zo van een aanwinst op de flank, in de wetenschap dat Hirving Lozano of Steven Bergwijn deze zomer mogelijk vertrekt uit Eindhoven. Naar verwachting is er een bedrag van zo'n vijftien miljoen euro gemoeid met Bruma's komst.

Ook FC Porto was nadrukkelijk in de race voor Bruma, maar legt het af tegen PSV. De aanvaller is in Eindhoven de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen na Ibrahim Afellay, die onlangs een contract voor een jaar tekende. Robbin Ruiter zal zich deze week ook bij de club voegen: de doelman keert na twee seizoenen in Engeland terug naar Nederland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Bruma
Meer over Bruma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.