Fener laat oude bekende van PSV negen dagen na aankoop weer gaan

Reacties

Negen dagen geleden werd bekend dat Fenerbahçe Bruma definitief had overgenomen van PSV, maar de grootmacht uit Istanbul had dat niet gedaan met de intentie om de buitenspeler zelf te houden. Zondagavond komt het bericht vanuit Turkije dat Bruma tot de rest van het seizoen wordt uitgeleend aan SC Braga.

Fener laat oude bekende van PSV negen dagen na aankoop weer gaan
© Pro Shots

De negenvoudig Portugees international (één doelpunt) mag het dus de komende maanden in eigen land proberen. De twee clubs hebben geen optie tot koop in de overeenkomst gestopt. Braga staat halverwege het seizoen tweede in de Portugese competitie, als de club dat volhoudt gaan ze op voor de Champions League. Bruma mag de rest van het seizoen ook nog aan de bak in de beker en de Europa Conference League, waarin Fiorentina de tegenstander is.

Bruma's verhuur komt niet als een grote verrassing. Hij mocht door regels over een maximum aantal buitenlanders niet worden ingeschreven in de Turkse competitie. Ook zijn periode in Eindhoven was geen gelukkige. PSV betaalde in 2019 twaalf miljoen euro voor hem, maar die investering werd eigenlijk nooit gerechtvaardigd.

Spelersprofiel

Bruma


Geboortedatum:
24 oktober 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Bissau
Nationaliteit
Portugal
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Braga
Nationaal team:
Portugal
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.