PSV zwaait volgende aanvaller uit: Bruma definitief naar Fenerbahçe

Reacties

Fenerbahçe heeft Bruma definitief overgenomen van PSV. De nummer twee van de Süper Lig maakt bekend dat de optie tot koop in zijn huurcontract is gelicht, waardoor PSV na Cody Gakpo en Noni Madueke opnieuw een aanvaller definitief uitzwaait.

PSV zwaait volgende aanvaller uit: Bruma definitief naar Fenerbahçe
© Pro Shots

Bruma was verhuurd met een verplichte koopoptie aan het einde van dit seizoen, maar dat is nu gewijzigd in een definitieve transfer per direct. Bruma heeft een contract tot medio 2025 ondertekend, met de optie voor een extra seizoen. Dat is opvallend, want aan het begin van dit seizoen klonken er nog geluiden dat Fenerbahçe onder de verplichte koopoptie probeerde uit te komen

De Portugees kende dit seizoen bepaald geen vliegende start in Istanbul. In de Europese kwalificatiewedstrijden en het eerste competitieduel kwam hij nog wel in actie, maar daarna gebeurde dat niet meer. Vanwege een maximaal aantal buitenlandse spelers in de selectie werd Bruma niet ingeschreven voor de eerste helft van de competitie.

Zijn laatste officiële wedstrijd voor Fenerbahçe dateert van 11 augustus 2022: de uitwedstrijd tegen 1. FC Slovácko in de voorronde van de Europa League. In december speelde hij nog mee in drie oefenwedstrijden. Donderdag behoorde Bruma weer eens tot de wedstrijdselectie in een officiële wedstrijd, maar bleef hij wel negentig minuten op de bank tijdens het bekerduel met Rizespor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.