PSV hoopt op snel akkoord met Leipzig-aanvaller Bruma

Reacties

De Portugese aanvaller Bruma is hard op weg naar PSV. De Eindhovense club hoopt op een snel akkoord met de vleugelspits van RB Leipzig, waarmee lijkt te worden geanticipeerd op een spoedig vertrek van Hirving Lozano of Steven Bergwijn.

PSV hoopt op snel akkoord met Leipzig-aanvaller Bruma

Dit weekend zal er een Bruma-delegatie afreizen naar Eindhoven om de overstap rond te maken. PSV hoopt dat alle plooien snel glad worden gestreken en dat het de 24-jarige Armindo Tué Na Bangna (zoals hij voluit heet) snel kan presenteren. Portugese bronnen gaan ervan uit dat de transfer na het weekend al rond komt, met de overstap zou zo'n 15 miljoen euro gemoeid zijn.

PSV werd de afgelopen jaren al eerder nadrukkelijk in verband gebracht met Bruma, maar tot een transfer kwam het toen niet. De aanvaller zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij Sporting Lissabon, na een paar jaar bij Galatasaray (met verhuurperiodes aan Gaziantepspor en Real Sociedad) belandde hij in de zomer van 2017 bij RB Leipzig. Vorig jaar speelde hij in veertien Bundesliga-wedstrijden mee, daarin scoorde hij één keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.