Brighton pikt na vertrek Mac Allister volgende transfervrije versterking op

Reacties

Mahmoud Dahoud vervolgt zijn loopbaan bij Brighton & Hove Albion. De 27-jarige middenvelder komt transfervrij over van Borussia Dortmund, waar Dahoud de afgelopen zes jaar speelde. De Duitser is na routinier James Milner de volgende versterking voor het middenveld van trainer Roberto de Zerbi.

Brighton pikt na vertrek Mac Allister volgende transfervrije versterking op
© Pro Shots

Brighton verkocht eerder sterkhouder Alexis Mac Allister voor ruim veertig miljoen aan Liverpool. Nu tekent Dahoud voor vier seizoenen bij de nummer zes van het afgelopen seizoen in de Premier League. 'We zijn dolblij met zijn komst', vertelt technisch directeur David Weir op de clubwebsite. 'Met zijn kwaliteiten geeft hij onze trainer meer opties.'

Dahoud debuteerde in 2017 onder Peter Bosz bij Dortmund en speelde in totaal 141 wedstrijden voor de Duitse club. Afgelopen seizoen bleef het voor hem beperkt tot negen optredens, mede vanwege een operatie aan zijn schouder. 'Mahmoud is een uitstekende speler met ervaring op het hoogste niveau in Duitsland en Europa. We kijken ernaar uit om in de voorbereiding met hem te werken', besloot Weir.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Brighton & Hove Albion
Meer over Brighton & Hove Albion
Meer Mahmoud Dahoud
Meer over Mahmoud Dahoud
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.