Brescia claimt enorm overgewicht bij verstoten Balotelli

Reacties

Brescia heeft het spelersprofiel van Mario Balotelli op de officiële website geupdate. Volgens de nieuwe informatie kampt de spits, die in de clinch ligt met de club, nu met een flink overgewicht.

Brescia claimt enorm overgewicht bij verstoten Balotelli
© Pro Shots

Brescia meldt dat Balotelli op het moment bijna 100 kilo (99,8) weegt. Dat zou, gezien zijn lengte van 1.90 meter, betekenen dat de spits acht kilo te zwaar is. Brescia lijkt daarmee een nieuwe stok om mee te slaan te hebben in de juridische strijd die het voert met de aanvaller.

Brescia en Balotelli maken al wekenlang ruzie met elkaar. De bom barstte toen zaakwaarnemer Mino Raiola zich ermee ging bemoeien en beweerde dat zijn cliënt als enige speler uit de selectie niet werd getest op het coronavirus. Na deze woorden kondigde Brescia juridische stappen aan.

De 29-jarige Balotelli kwam op 9 maart voor het laatst in actie voor Brescia. Opvallend: de spits droeg in de 3-0 nederlaag bij Sassuolo de aanvoerdersband om zijn arm. Na de coronabreak is Balotelli niet meer welkom geweest bij de ploeg van Luis Diego López, die voorlaatste staat.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.