Bom barst in Balotelli-soap: Brescia kondigt juridische stappen aan

Reacties

Komt het ooit nog goed tussen Mario Balotelli en Brescia? Vermoedelijk niet. Het (voorlopige) dieptepunt is bereikt, nu de Italiaanse club juridische stappen heeft aangekondigd.

Bom barst in Balotelli-soap: Brescia kondigt juridische stappen aan
© Pro Shots

Balotelli en Brescia gooien al wekenlang met modder naar elkaar in de Italiaanse media en een einde van de totaal mislukte samenwerking is slechts een kwestie van tijd. Zaakwaarnemer Mino Raiola besloot ook maar eens van zich te laten horen, nadat zijn cliënt had aangekondigd dat hij zijn salaris van de maand maart nog niet had ontvangen. Mattia Grassani, de advocaat van voorzitter Massimo Cellino, reageerde daar woedend op; een antwoord van Raiola liet niet lang op zich wachten.

'Is Grassani de nieuwe woordvoerder van Brescia? Het lijkt mij dat hij zijn rechtszaken wil uitvechten in de media in plaats van in de rechtszaal. De waarheid zal binnenkort naar buiten komen', bromde Raiola. Hij benadrukte dat Balotelli volledig in zijn recht stond en claimde bovendien dat de spits als enige Brescia-speler nog nooit was getest op het coronavirus. Via social media bevestigde Balotelli dat dit inderdaad nog niet gebeurd was.

Brescia is hier totaal niet over te spreken. De club benadrukt dat het zich keurig aan de regels heeft gehouden en beschuldigt Balotelli en Raiola, overigens zonder de namen van de twee te noemen, van laster. De advocaten van de club zijn met de zaak bezig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.