Volgend hoofdstuk in Balotelli-soap: toegang geweigerd

Reacties

Mario Balotelli heeft dinsdag geprobeerd de training te hervatten. De veelbesproken aanvaller zag zijn voornemen worden gedwarsboomd door Brescia.

Volgend hoofdstuk in Balotelli-soap: toegang geweigerd
© Pro Shots

Balotelli leek hard op weg naar de uitgang bij Brescia. Gesproken werd over een ontslag van de aanvaller, die tot ongenoegen van zijn club de nodige trainingen heeft overgeslagen. Naar eigen zeggen had hij te kampen met maag- en darmklachten.

Dinsdag meldde Balotelli zich doodleuk bij het trainingscomplex van Brescia. Maar opnieuw kwam het niet tot een training. Dit keer werd de aanvaller de toegang ontzegd. 'Zeg nu nog maar eens dat ik niet wil trainen', zei SuperMario tegen de plaatselijke media.

Volgens Brescia was er sprake van een verzekeringskwestie. Aangezien Balotelli maandagavond te laat had gemeld weer beter te zijn, zou hij dinsdag op het trainingsveld onverzekerd zijn geweest.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.