'Spook' Balotelli is media meer dan zat: 'Hoe kunnen jullie het bewijs ontkennen?'

Reacties

Mario Balotelli hekelt de berichtgeving dat hij opnieuw niet zou zijn komen opdagen voor de training bij Brescia. De aanvaller belooft 'op het juiste moment' met zijn kant van het verhaal te komen.

'Spook' Balotelli is media meer dan zat: 'Hoe kunnen jullie het bewijs ontkennen?'
© Pro Shots

Brescia begon vorige week met (optionele) trainingen, maar Balotelli was volgens Italiaanse media tijdens de eerste dagen nergens te bekennen. Vorige week vrijdag verscheen Balotelli dan eindelijk bij de club, maar dinsdag was hij weer afwezig. Voorzitter Massimo Cellino bevestigde dit en liet weten dat het een fout was geweest om Balotelli aan te trekken.

Sky Italia meldde zondag dat Balotelli opnieuw niet was komen trainen en dat er hard werd gewerkt aan het verscheuren van zijn contract. De spits is het nu zat. 'Hoe kunnen jullie zeggen dat ik niet op de training was? Er waren journalisten bij, nog wel met camera's!', foetert Balotelli via social media. 'Ik heb vandaag twee trainingssessies gevolgd en doe dat bijna iedere dag. Hoe kunnen jullie het bewijs ontkennen? Ik wist niet dat ik een spook was, onzichtbaar voor de camera's!'

Toch is het duidelijk dat Brescia-voorzitter Cellino Balotelli liever kwijt dan rijk is. De aanvaller weet het. 'Op het juiste moment zal ik precies uitleggen hoe alles hier is gegaan. En dan zullen jullie het wel begrijpen', schrijft de man die dit seizoen vijf keer scoorde in negentien competitiewedstrijden. Brescia staat momenteel onderaan in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.