Brands ziet na loting kansen voor PSV: 'Het had zwaarder gekund'

Reacties

Marcel Brands ziet kansen in de Champions League, nu PSV donderdagavond tijdens de loting is gekoppeld aan Arsenal, Sevilla en RC Lens. De algemeen directeur van PSV sprak ook direct de doelstelling uit. 'We willen overwinteren in Europa en dat is in deze groep niet anders.'

Brands ziet na loting kansen voor PSV: 'Het had zwaarder gekund'
© Pro Shots

PSV zat tijdens de loting in Monaco in Pot 3, maar trof uit Pot 1 met Sevilla op papier een van de mindere ploegen. 'Ik denk dat het zwaarder had gekund', zegt Brands dan ook tegen het clubkanaal. Ik zag een poule met Paris Saint-Germain waarin eigenlijk alleen maar A-ploegen kwamen', doelde de directeur op Groep F, waarin ook Borussia Dortmund, AC Milan en Newcastle United zitten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PSV treft twee ploegen die het vorig seizoen ook al tegenkwam in de Europa League. 'We kennen Arsenal en Sevilla nog heel goed van vorig jaar, van beide hebben we een keer gewonnen en een keer verloren', weet Brands, die al met al te spreken is over het resultaat van de loting. 'Dichtbij, voor de fans allemaal bereisbaar. En kansen', somde hij op.

Het relatief onbekende Lens mag volgens Brands niet worden onderschat. 'Lens heeft vorig seizoen een voor de club uniek seizoen gehad en is daardoor verrassend in de Champions League gekomen, boven gerenommeerde ploegen als Lyon en Marseille. In dat opzicht zijn wij gewaarschuwd. Franse ploegen zijn altijd van goede kwaliteit. Maar ik denk dat zij ook zo naar ons kijken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.