Bozeník mag zich van meet af aan laten zien bij Feyenoord-beloften

Reacties

Robert Bozeník krijgt dinsdagavond zijn eerste basisplaats in het shirt van Feyenoord. De twintigjarige aanvaller, die vorige maand overkwam van MSK Zilina uit Slowakije, staat aan de aftrap bij Jong Feyenoord. Dat speelt een uitwedstrijd tegen Jong SC Heerenveen.

Bozeník mag zich van meet af aan laten zien bij Feyenoord-beloften
© Pro Shots

Bozeník gaf Feyenoord in januari zijn jawoord en tekende een contract voor vierenhalf jaar. Eerder ketste een transfer naar CSKA Moskou nog af. Ook Hamburger SV wilde de spits graag strikken, maar zelf gaf Bozeník de voorkeur aan een transfer naar Rotterdam-Zuid.

Technisch directeur Frank Arnesen zei na Bozeníks komst dat zijn transfer breed gedragen werd binnen Feyenoord. Hij roemde de Slowaak als een jong, maar groot talent. Trainer Dick Advocaat zei dat het publiek in De Kuip zeker zou gaan genieten van Bozeník. In de wedstrijd tegen FC Emmen mocht hij als vervanger van Luis Sinisterra al acht minuten meespelen. 

De vuurdoop van de Slowaak als basisspeler vindt dinsdagavond plaats in Heerenveen. Jong Feyenoord staat na één speelronde in de kampioenspoule op de elfde plaats in de beloftencompetitie. De Rotterdammers verloren vorige week met 4-1 van de talenten van Roda JC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer R. Boženík
Meer over R. Boženík
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.