Sevilla maakt met vertrek Rakitic ruimte voor mogelijke komst Bozeník

Reacties

Ivan Rakitic vertrekt na drieënhalf jaar bij Sevilla. De Kroatische middenvelder maakt de overstap naar Saoedi-Arabië, waar hij voor Al-Shabab gaat spelen. Door het vertrek van de 35-jarige routinier hebben de Andalusiërs weer ruimte in het budget voor een extra spits.

Sevilla maakt met vertrek Rakitic ruimte voor mogelijke komst Bozeník
© Pro Shots

Volgens Spaanse media is Róbert Bozeník een belangrijke kandidaat. De Slowaakse aanvaller slaagde niet bij Feyenoord, maar maakt dit seizoen wel indruk bij Boavista met negen goals in alle competities. Het kwam hem op interesse te staan van meerdere clubs, waarbij Sevilla nu hoopt zijn komst af te ronden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Rakitic betekent zijn vertrek naar Saoedi-Arabië een einde aan zijn tweede periode bij Sevilla. De voormalig speler van Barcelona speelde verdeeld over twee periodes 323 officiële duels voor de Andalusiërs, waarmee hij vorig jaar nog de Europa League won. Dit seizoen strijdt Sevilla echter tegen degradatie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer R. Boženík
Meer over R. Boženík
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.