Bournemouth op pole position voor AZ-revelatie Kerkez

Reacties

Milos Kerkez vervolgt zijn carrière mogelijk in de Premier League. AFC Bournemouth heeft de beste papieren om de linksback van AZ over te nemen. De Engelse club wil snel zakendoen en hoopt op die manier het eveneens geïnteresseerde Lazio af te troeven.

Bournemouth op pole position voor AZ-revelatie Kerkez
© Pro Shots

De kans dat Kerkez na 31 augustus nog speler van AZ is, wordt steeds kleiner. Naast Bournemouth en Lazio trok ook Benfica lange tijd aan de linksback. De Portugese club koos uiteindelijk voor David Jurasek, maar Bournemouth en Lazio strijden nog altijd.

De negentienjarige verdediger maakte in januari 2022 voor ruim een miljoen euro de overstap van de beloften van AC Milan naar AZ. In het elftal van trainer Pascal Jansen kwam de jongeling tot 33 wedstrijden in de Eredivisie. Ook kwam hij tot elf optredens in de Conference League, waarin de Alkmaarders afgelopen seizoen tot de halve finale reikten.

Bij AZ was Kerkez de opvolger van Owen Wijndal, die voor tien miljoen euro naar Ajax verkaste. Voor zijn periode in Alkmaar was Kerkez zoals gezegd speler van Milan en stond hij onder contract bij FC Gyor, Hódmez en Rapid Wien.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.