Boulahrouz eindelijk vaste waarde bij VfB Stuttgart

Khalid Boulahrouz kan bij VfB Stuttgart voor het eerst terugblikken op een seizoenstart als basisspeler. De 28-jarige centrumverdediger heeft in zijn derde jaar bij de Zuid-Duitsers eindelijk het vertrouwen van de technische staf gewonnen.

Boulahrouz eindelijk vaste waarde bij VfB Stuttgart

Door veel malheur was Boulahrouz tot voor kort nimmer een vaste waarde voor Die Schwaben. Noch onder Markus Babbel, noch onder de huidige coach Christian Gross. Inmiddels is de international peler voor het eerst een serie wedstrijden gehandhaafd in de basis.

Afgelopen zondag kende hij tegen Borussia Dortmund (1-3 verlies) een ongelukkige start met een eigen doelpunt. Sinds zijn optreden in het tweede voorrondeduel van de Europa League met Molde FK uit Noorwegen vormde Boulahrouz bij VfB Stuttgart een vast verdedigingskoppel met Georg Niedermeier.

Serdar Tasci, onbetwiste basiskracht in de voorgaande jaren, werd buiten het elftal gehouden. De Duitse international maakte tegen Dortmund pas voor het eerst dit seizoen zijn opwachting. Tasci profiteerde van een blessure bij rechtsback Philipp Degen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen