Bosz voegt twee vertrouwelingen toe aan technische staf PSV

Reacties

Peter Bosz neemt Rob Maas en Terry Peters mee naar PSV. De 59-jarige trainer werkte bij Olympique Lyon, Bayer Leverkusen en Vitesse ook al samen met het duo.

Bosz voegt twee vertrouwelingen toe aan technische staf PSV

PSV maakte de aanstelling van Bosz als hoofdcoach maandag officieel. Daarbij werd ook bekend dat Maas (53, foto) – voormalig jeugdspeler van PSV en later actief voor onder meer Feyenoord, Heracles Almelo en RKC Waalwijk - en Peters (37) in het kielzog van de voormalig trainer van Ajax naar Eindhoven zullen komen. Zij zullen respectievelijk fungeren als assistent-coach en performance coach.

In de staf van Bosz is naar verwachting geen plaats voor Fred Rutten. De zestigjarige Wijchenaar maakte onlangs al bekend te zullen vertrekken bij PSV, omdat hij weer op eigen benen wil staan. Rutten was het afgelopen seizoen assistent van Ruud van Nistelrooij en nam de taken van de voormalig topspits waar nadat hij in aanloop naar het laatste competitieduel met AZ was opgestapt.

Hoe de technische staf van Bosz er verder uit gaat zien, wordt later bekendgemaakt. Afgelopen seizoen waren André Ooijer, Tim Wolf en Javier Rabanal ook werkzaam in de staf van Nistelrooij. Ooijer maakte al bekend na dit seizoen te vertrekken omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. De Spanjaard Rabanal verdween tijdens het seizoen van de bank naar de tribune.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.